"When I am silent, I fall into the place where everything is music." - RumiConcert of muzikale invulling

 

Ben je op zoek naar een muzikale aanvulling voor je evenement? Dan kom ik met alle liefde een concert spelen. Liever zelf een concert bezoeken? Bekijk mijn agenda!


1 op 1 Handpan Meditatie

 

Uit het hoofd naar het hier en nu raken lijkt soms best lastig. Toch is dit soms makkelijker dan het lijkt. Muziek en meditatie zijn prachtige en veelgebruikt instrumenten om ons hierin te begeleiden. Ik neem je graag mee. Bekijk hier de beschikbaarheid of neem telefonisch contact met mij op.


Handpan Ligconcert voor bedrijven

 

Is jouw bedrijf of jouw team toe aan ontspanning? Uit het hoofd raken? Een verbindende activiteit waar geen woorden voor nodig zijn? Of gewoon eens iets anders dan anders? Dan is het handpan ligconcert ideaal! 

Optioneel neem ik de volgende items mee waardoor jullie bedrijfsruimte wordt omgetoverd tot een oase van rust, de perfecte setting voor een ligconcert!

  • Planten
  • Matjes
  • Kleedjes
  • Lavendel-oogkussens
  • Meditatiekussens
  • Wierrook

Handpan tijdens herdenking of uitvaart

 

Als een dierbare is overleden, staat je wereld even stil. Je wordt letterlijk tot stilstand gebracht. Alles lijkt veranderd, Het is moeilijk uit te drukken en te bevatten wat er met je gebeurt.

 

De kracht van muziek is dat zij deze gevoelens kan aanraken. Gevoelens waar je lastig bij komt of die je niet onder woorden kunt brengen. Muziek gaat voorbij woorden, het raakt aan, ontroert en brengt rust.  Lees hier meer over de mogelijkheden